Mama a privit corpul fiicei sale și a decis că NICIODATĂ nu mai vrea să o vadă. Însă priviți-o acum! Cum ar recţiona dacă ar vedea aceste imagini?

Vasilina s-a născut în luna martie a anului 2015, în regiunea Sverdlovsk din Rusia. Văzând că fiicei sale îi lipsește mâna stângă, iar în locul celei drepte are doar o mică excrescență cu două degete, mama ei biologică a luat o decizie, pe care, din păcate, mulți o consideră corectă. Ea și-a abandonat fiica.

   

La scurt timp fotografiile fermecătoarei fetițe cu ochii cenușii au început să apară pe forumurile părinților adoptivi.
Se spunea că părinții Vasilinei nu erau alcoolici sau proscriși, ci niște oameni obișnuiți, care s-au speriat… Însă șansele de a-i găsi fetiței o nouă familie erau foarte mici. Toată lumea înțelegea că nimeni nu va dori să adopte un copil fără mâini. Mai ales acum, când adopțiile internaționale sunt aproape complet interzise în Rusia.

Însă mai au loc și minuni. Și faptul că despre Vasilina au aflat Elmira și Chris Knutzen este cea mai bună dovadă. Elmira este originară din Bashkiria, iar Chris este cetățeanul SUA. Ei au un fiu adoptiv și doi biologici. Și soții au hotărât că vor să aibă și o fiică.

Autoritățile judiciare mult timp nu au putut hotărî dacă ar trebui să le permită soților Knutzen să o educe pe Vasilina sau să o condamne la viața din azilul pentru invalizi… Și toate dificultățile respective erau cauzate de cetățenia americană a lui Chris. Însă, din fericire, faptul că această familie locuiește permanent în Moscova a fost decisiv.
Acum Vasilina are părinți și trei frați mai mari, care o adoră. Fetița începe treptat să stea în picioare, chiar dacă îi este greu să-și mențină echilibrul, scrie perfectmedia.tv.