Magda Vasiliu, enervată la culme. Vedeta a comentat în termeni foarte duri decizia care o privește pe Simona Halep: “Ar trebui trebui să vă fie rușine! Niciunul dintre voi nu…”

Vedeta de televiziune Magda Vasiliu a comentat în termeni duri faptul că Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros la Arena Națională.

   

Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros, la Arena Națională, evenimentul fiind organizat de Primăria Capitalei, prin Compania “Sport pentru toți”, în parteneriat cu Federația Română de Tenis.

Vedeta de televiziune Magda Vasiliu a comentat în termeni duri decizia Primariei:

“Tu, stat român, nu ai dat un leu pentru tenis în ultimii o mie de ani, n-ai sprijinit-o pe Simona Halep în niciun fel, te-a durut în c.. de sport în general, ți-ai bătut joc de sportivi, nu te-a interesat niciodată nimic legat de sport….. Și îți permiți acum, prin acea instituție care nu face nimic pentru București, numită Primăria Capitalei, să o trimiți pe Halep în fața unor trepte, la Arena Națională??????

Fata asta a făcut mai multă imagine României decât faceți voi, stat român, prin toate programele voastre de rahat! Și a făcut-o pe munca și pe banii ei!! Nu se putea la Universitate? Nu se putea la Aviatorilor, arcul de Triumf???? Ar trebui trebui să vă fie rușine! Niciunul dintre voi nu a excelat în nimic vreodată… nici măcar la jumătate din nivelul atins de Halep….

A muncit de-a rupt pământul, a suferit, a fost ținta criticilor tuturor pricepuților la tenis… După 40 de ani aduce trofeul la București și tu o trimiți pe trepte, la Arena Națională????? Sper doar să-și plătească impozitele în altă țara…

Vorba lui Hagi, de care mereu ne permitem să facem mișto… “merităm să ne faceți statuie!”…. Ar trebui să se strângă oamenii la Universitate și s-o aștepte acolo pe Simona Halep. Așa merită o mare campioană! Stau și mă întreb pe ce trepte dosite îl așteaptă susținătorii pe Nadal…”, a postat Magda Vasiliu pe contul său de socializare.