„Mă numesc Dana și am aproape 28 de ani. L-am cunoscut pe Geoge în Anglia și am stat împreună opt luni. Într-o zi, ne-am mutat la niște prieteni…”

În cât timp ajungi să cunoști un om cu adevărat? Poate niciodată. De acest lucru s-a convins și o tânără de 28 de ani.

   

Dana a crezut că și-a întâlnit jumătatea atunci când l-a cunoscut pe George. Au stat împreună opt luni și păreau să se înțeleagă de minune. Dar într-o zi, cei doi s-au mutat cu niște prieteni, iar atunci tânăra avea să afle un secret oribil despre iubitul său.

„Ma numesc Dana și am aproape 28 de ani… În luna septembrie, pe 16, am hotărât să plec în Anglia. Am ajuns pe 17, iar pe 18 am cunoscut un băiat pe nume George. Bineînțeles că am mai vorbit cu el telefonic și pe Facebook cât timp am stat în România. Timp de 8 luni am stat cu el.

Am tot schimbat orașele ca să ne meargă mai bine, am plecat din Leeds în Great Yarmouth, am stat ceva timp acolo. După, am revenit în Leeds. De când am revenit în Leeds, ne-am mutat la niște prieteni ai lui. El se schimbase total de când ne-am mutat în acea casă și cartier. A început să ia droguri.

Am suportat sa îl vad cum trăgea pe nas timp de două sau trei săptămâni. I-am spus că nu este frumos ceea ce face, iar cu anturajul acesta el niciodată nu o să facă o familie. Bineînțeles că nu m-a ascultat și până la urmă, am hotărât să plec de acolo.

Am luat legătura cu o verișoară a mea care sta în Liverpool. Eu i-am spus lui că o să plec, pentru că m-am săturat, dar el nu m-a crezut.

Un prieten de-ai lui i-a scris pe Facebook că am plecat. Eu am luat legătura cu părinții lui și le-am spus tot ceea ce face el. El are aproape 30 de ani”, i-a scris tânăra consilierului de la Libertatea.