Lucruri din bucătărie care vorbesc despre o gospodină neglijentă!

Vă propunem o listă cu 15 cele mai frecvente obiecte, care demult nu își mai au rostul în bucătăria dumneavoastră impecabilă!

   

1. O MULȚIME DE RECIPIENTE DIN PLASTIC

Este foarte important să aveți câteva recipiente reutilizabile în care să puteți transporta alimente, dar nu cumpărați mai mult de 2 de fiecare dimensiune. De asemenea, rețineți că recipientele de unică folosință nu se refolosesc, aruncați-le în coșul de gunoi fără ezitare.

2. MAGNEȚI PUBLICITARI
Dacă aveți magneți din călătorii, care vă aduc amintiri plăcute, de ce să nu le atârnați pe ușa frigiderului? Însă ce caută acolo publicitatea servicilor de livrare, restaurantelor, ceaiului și altor produse?

3. CĂNI CU INSCRIPȚII
Cu siguranță o cană cu inscripție hazlie este o salvare pentru cei ce nu știu ce cadou să ofere. Însă cât de mult nu v-ar amuza, acest obiect nu are ce căuta într-o bucătărie frumoasă și îngrijită. Se referă și la cănile cu siglele diferitor companii. Ar fi bine să le ascundeți cât mai departe.

4. PUNGI TEXTILE


Nu aruncați toate pungile textile, deoarece sunt create pentru a salva mediul înconjurător. Lăsați 5 pungi, vor fi suficiente.

5. TACÂMURI CARE RĂMÂN DUPĂ LIVRAREA MÂNCĂRII LA DOMICILIU

Învățați-vă să nu supraîncărcați spațiul din bucătărie. La ce bun să păstrați 10 perechi de bețișoare pentru sushi, dacă de fiecare dată vi se aduc tacâmuri noi?

6. BURETE DE SPĂLAT VASELE


Odată ce ați observat că buretele pentru vase miroase neplăcut, aruncați-l. Nu sperați că după ce veți folosi soluție de spălat vasele buretele se va curăța într-un mod magic și va arăta și va mirosi ca nou.

7. PUNGA CU PUNGI
Acest obiect este prezent 100% în orice bucătărie. Nu numai că arăta inestetic, celofanul dăunează ecologiei planetei noastre. Mai bine procurați o pungă textilă, însă țineți minte, că nici ele nu trebuie adunate.

Pagini: 1 2