Lovitura dura pentru Ponta: “Este timpul pentru familie”

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a primit cea mai dura lovitura. Fostul premier a dat semnalul pierderii alegerilor parlamentare, dupa rezultatul foarte slab obtinut de partidul sau la alegerile parlamentare de duminica, 6 decembrie.

   

Liderul Pro Romania a scris pe Facebook un mesaj in care pare ca isi adio de la Parlament.

”Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti! NEVER GIVE UP!” – a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect???? Acum este timpul pentru familie, pentru…

Potrivit primelor rezultate partiale provizorii dupa numararea a peste 94% din voturile exprimate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, Pro Romania a obtinut 4,25 % – adica voturi insuficiente pentru a intra in Parlament.

S-au numarat aproximativ 94% din voturile exprimate. PSD ramane pe primul loc atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, fiind urmat de PNL. Totodata, AUR a urcat, avand procente mai mari decat cele din exit-poll.