Loredana Groza la plaja cu cel mai indecent costum de baie ever! Are aproape 50 de ani dar a pozat sexy lansand totul la vedere!

Este una dintre sex-simbolurile anilor 90, dar chiar si acum la aproape 50 de ani arata in continuare foarte bine si pozeaza provocator.

Loredana Groza la plaja cu cel mai indecent costum de baie ever! Loredana Groza a fost si va ramane un simbol al muzicii romanesti si nu doar pentru vocea ei dar si pentru show-urile pe care le face si tinutele pe care alege sa le poarte pe scena.

Se pare ca nu doar pe scena face Loredana senzatie cu tinutele ei ci si la plaja. Vedeta de 48 de ani a fost in vacanta in Grecia si a luat cu asalt Instagramul cu poze care mai de care mai provocatoare. Fie ca era un decolteu pana la buric sau o rochie extrem de scurta Loredana a facut furori la mare cu alegerile ei vestimentare.

Loading...
Loading...

Piesa de rezistenta insa a intregului pictorial de vacanta a fost insa costul de baie. Inainte de toate trebuie spus ca desi are aproape 50 de ani corpul Loredanei arata foarte bine si pozele nu par deloc retusate.