Loredana Chivu si-a speriat fanii! Ce au observat acestia la corpul ei, blonda s-a dat singura de gol

Loredana Chivu are foarte multi fani pe retelele de socializare insa uneori chiar si acestia ajung sa o ia la rost din cauza faptului ca isi editeaza foarte mult pozele.

   

Acest lucru s-a intamplat chiar in aceasta dimineata, cand blonda a postat pe Instagram o fotografie cel putin ciudata. La prima vedere poza nu a avea ceva iesit din comun.
Insa la o examinare mai atenta se observa faptul ca este editata agresiv; acest lucru se vede cel mai bine in special in zona ochilor.

Comentariile ironice nu au intarziat sa apara: “Vezi ca ti-a fugit ochiul!”, “Tus la ochi, gene false, sprancene tatuate, buze marite si o mai treci si printr-un filtru, apoi scrii “morning face” ca si cand abia te ai trezit si ne arati cat de naturala esti” sunt doar cateva dintre ele.

Loredana a raspuns acuzelor:

“Am tus la ochi care este intins..nu se poate numii machiaj..ce va trebuie atatea explicatii? Nu va place exista un buton magic numit “block”..nu sunt declarata regina perfectiunii..am si dimineti cu ochi umflati si tus intins..am de toate ca un om normal..mai ho! perfectelor”, a scris Lordana.

Iata imaginea: voi ce parere aveti?