Locatarii unui bloc, amenințați de „regina mondială absolută”. Avertismentul pe care l-au găsit pe ușă. Cât de mult o deranjează acvariul cu pești al vecinilor

Viața la bloc este grea, mai ales atunci când trebuie să îi mulțumești pe toți vecini, care par să fie deranjați și de cel mai mic lucru. Locuitorii unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei au primit o somație de la vecina lor, „regina mondială absolută”.

   

Într-un bloc din Capitală mărul discordiei pare să fie un acvariu cu pești deținut de unul dintre locatari. Acest obiect pare să o deranjeze complet pe una dintre vecine, autointitulată „regina mondială absolută”.

Se pare că „regalitatea” nu mai suport zgomotul făcut de acvariul cu pești, care nu o lasă să doarmă și a adus-o până în pragul unei boli psihice. Așa că a luat atitudine, a scris un anunț, pe care l-a lipit pe ușa vinovaților.

Avertismentul pe care l-au găsit pe ușă
Locatarii uni bloc, deținătorii unui acvariu cu pești, s-au trezit pe ușă cu următorul avertisment care pare desprins din filmele de comedie.

„Vă rog să nu mai țineți acvariul, mă deranjează zgomotul! Se aud bufnituri încontinuu … și cum curge apa prin țevile blocului.

S-au consumat până acum, câteva sute de metri cubi de apă, în doar câteva zile. Plătim noi, asociația de locatari, tot acest consum de apă, dumneavoastră sau proprietara garsonierei?

Mai mult, zgomotele sunt insuportabile, nu se poate dormi în casă, nu se poate sta în casă! Ajungem bolnavi psihic! Nu ne trebuie acvariu sau acvarii în bloc!

Diana Florina Țurcanu, conducător mondial militar absolut (regină mondială absolută), regină iluminati și regină masonică mondială.”, este avertismentul pus pe ușa a două garsoniere dintr-un bloc din Capitală.