Liviu Vârciu, tată din nou! Doinița Oancea a făcut testul de sarcină

Liviu Vârciu trăiește din nou experiența proaspătului tătic, de această dată în “Fructul oprit“, serial în care o are ca iubită pe Doinița Oancea. Vedeta află în urma unui test de sarcină, că va avea un copil cu donjuanul showbiz-ului românesc.

   

Bruneta ştie cum să gestioneze situaţia și se comportă ca atare. „E pur şi simplu o coincidenţă. Trebuia să avem şi noi o poveste. Şi este o poveste…”, a spus Doiniţa Oancea în direct la Xtra Night Show.
„Eu sunt pe barcă. E foarte, foarte frumos! (…) I-am spus nu face duş după mine că rămâi însărcinată. O veste foarte bună pentru cuplul Costel şi Tanţa. Nu ştiu câte putem să spunem. Îmi asum rolul şi nu sunt Liviu Vârciu. Eu am jucat cu multe actriţe, dar Doiniţa e enervant de talentată. Mă bucur foarte tare că sunt partener cu ea”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a revenit la pasiunea lui cea mare, actoria
El joacă rolul lui Costică, un personaj care se va dovedi extrem de important în poveste.

“Din punctul meu de vedere, un actor nou și talentat care se alătură poveștii este ca o gură de aer proaspăt. Pentru Tanța este și mai bine, pentru că o pot colora și altfel. Practic, oamenii se comportă diferit atunci când se află într-o relație, ne arătam altă față și, altfel, îi pot da și Tanței o altă față, atunci când joacă alături de Costică.”, adaugă Doinița.