Liviu Dragnea, zâmbitor în brațele iubitei! Ce mesaj le-a transmis românilor de Anul Nou

Deși s-a scris că a plecat în Maldive, Liviu Dragnea a ales să petreacă noaptea dintre ani la Sinaia, aceeași stațiune unde a sărbătorit și Paștele. La fel ca la sărbătorile pascale, liderul PSD a petrecut alături de iubita lui mai tânără, Irina Tănase.

   

Potrivit realitatea.net, Liviu Dragnea și Irina Tănase au făcut Revelionul la Castelul Foișor din Sinaia, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS. Imagini din noaptea dintre ani, în care cei doi apar împreună, lângă bradul de Crăciun, au fost publicate pe Instagram, scrie stiripesurse.ro.

În ultima zi a anului 2018, liderul PSD a transmis un mesaj românilor. „Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm naţiunii române demnitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri şi voinţă, le poate face o viaţă mai bună şi se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an şi continuăm să clădim împreună o ţară a normalităţii. Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei ţări, resursele naturale ale României, potenţialul uriaş de dezvoltare pe care îl are această ţară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune şi în Europa şi nu numai”, a scris Dragnea pe Facebook.