Liviu Dragnea ar fi dispus să-și dea demisia. Condiția impusă de președintele PSD

Liviu Dragnea e dispus să-și dea demisia, dar numai dacă liderii organizațiilor județene ale PSD i-o vor cere. Adică, 33 de lideri locali ai partidului trebuie să se pună de acord ca să-i ceară președintelui partidului să facă un pas în spate.

   

Președintele PSD a făcut acest anunț în ședința la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dăncilă și o parte dintre miniștrii, relatează Digi24.
Anunțul liderului PSD vine după informațiile conform cărora cel puțin 33 de lideri PSD au semnat o scrisoare comună prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului, dar și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Scrisoarea va fi prezentată conducerii partidului, vineri. Liderii PSD cer și convocarea mai devreme a Comitetului Executiv Național.

În tabăra celor nemulţumiţi sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti.

Liviu Dragnea a precizat de mai multe ori că va pleca din fruntea partidului dacă nu va mai avea sprijinul colegilor din PSD.