La 92 de ani batranul din imagine a avut o ultima dorinta inainte de moarte: aceea de a-si tine de mana sotia pentru ultima oara. Medicii au adus-o pe batrana de 95 de ani langa el. Ce s-a intamplat

O relatie de lunga durata presupune multa daruire din partea ambilor parteneri. Insa cand exista vointa si iubire de ambele parti se nasc povesti emotionante.

   

Cel mai bun exemplu este acest cuplu din China, care au format o familie timp de 66 de ani. Nimic nu a stat in calea lor, iar pe masura ce anii treceau relatia devenea din ce in ce mai stransa.
Ajunsi la batranete, el in varsta de 92 de ani, ea in varsta de 95, cei doi soti au fost internati in spital, insa la etaje diferite. El suferea de o boala de inima aflata in stadiu terminal, ea se recupera in urma unor fracturi.

In momentul in care a realizat ca a venit timpul ca sa treaca pe lumea cealalta, barbatul a avut o singura dorinta: aceea de a-si vedea inca o data sotia inainte de moarte.

Personalul spitalului s-a conformat si a adus-o pe femeie in salonul lui. Unul langa altul, fiecare pe patul lui de spital, cei doi s-au privit in ochii si au inceput sa planga.

Ulterior s-au luat de mana si s-au strans, iar barbatul a rostit ultimele lui cuvinte: “Te iubesc! Iti multumesc ca existi si ca m-ai facut un om mai bun”, dupa care si-a dat duhul.

Toata scena s-a intamplat sub privirile pline de lacrimi ale rudelor si ale personalului medical.