La 89 de ani operează de 4 ori pe săptămână şi nu are de gând să se pensioneze. Faceţi cunoştinţă cu cel mai în vârstă chirurg din lume!

Ea este Alla Ilyinichna Levushkina, considerata cel mai in varsta chirurg din lume. Avand o inaltime de doar 1.40, aceasta opereaza de 5 ori pe saptamana, cocotata pe un scaun pentru a avea cea mai buna vizibilitate asupra pacientilor ei.

   

De-a lungul unei cariere de 67 de ani, aceasta are peste 10.000 de operatii la activ si nu are de gand sa renunte.


Aceasta povesteste ca medicina nu a fost prima ei optiune, ci geologia, insa dupa ce a citit un roman despre medici, s-a inscris la Institutul Medical din Moscova.

Alla s-a specializat in proctologie, un domeniu care se ocupa cu afectiunile intestinului si problemele rectale. Nu s-a casatorit niciodata si nu are copii, insa locuieste intr-un apartament studio, impreuna cu cele 8 pisici.

Anul acesta implineste 91 de ani, iar retragerea din medicina nu se afla pe lista ei de prioritati. Alla spune: ” “De ce altceva ar trai chirurg, daca nu sa lucreze?” Alla Ilinisna Levuskina are 89 de ani si lucreaza la spitalul din orasul Kazan.


In pofida varstei sale inaintate, ea continua sa faca patru operatii pe zi.
Alla locuieste intr-un apartament in care isi ingrijeste nepotul paralizat si cele opt pisici, a fost chirurg timp de 67 de ani.

In cariera sa a facut peste 10.000 de operatii si n-are de gand sa stea acasa si sa se bucure de pensia binemeritata.

„Sa fii chirurg nu e doar o profesie, e si un stil de viata. Daca nu mai lucrez, cine va face operatiile?”, a declarat ea pentru site-ul litefm.com.

Considerata cel mai batran chirurg din lume care inca mai profeseaza, Alla Ilinisna Levuskina spune ca nu are niciun secret al longevitatii. „Nu am gasit niciun secret. Mananc orice, rad mult si plang mult”, a spus ea simplu.