La 8 ani, MUŞCĂ din inima căprioarei ucise de mâna ei. Ce face tatăl

Furia a cuprins Internetul după ce o fotografie în care tatăl îşi priveşte fetiţa cum muşcă din inima sângerândă, abia smulsă din piept, a primei căprioare pe care aceasta a ucis-o la o partidă de vânătoare a fost postată în mediul online. Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

   

Se pare că Johny Yuile, de profesie poliţist, nu s-a mulţumit doar s-o vadă pe fiica sa, Chloe, cum ucide cu sânge rece o căprioară… Bărbatul şi-a îndemnat fiica să muşte din inima animalului, abia smulsă din piept, apoi i-a făcut o poză. Dar nu, nici de această dată nu a fost mulţumit! Nu se putea împăca doar cu ideea ca poza să fie ascunsă undeva în albumul familiei. Johny a fost satisfăcut doar după ce a postat imaginile pe o reţea de socializare.

„Dragii mei vânători, sunt mândrul tată al acestei fetiţe… un ninja – Chloe, 8 ani. În această poză, este lângă primul ei vânat, o căprioară de toată frumuseţea. A ochit-o într-un tufiş şi a împuşcat-o. Eu i-am scos animalului inima din piept, iar ea a muşcat-o, cât încă mai bătea! Bravo, Chloe!”, a scris acesta.

Ba mai mult, Johny a postat şi un filmuleţ cu isprava fiicei sale, de care era atât de mândru… Atenţie, imaginile următoare sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!