La 6 ani cantarea, deja, cat un adult, peste 60 de kilograme! E incredibil cum arata acum, la 34 de ani, cel mai gras om de pe Terra!

Barbatul, considerat a fi persoana cea mai grea din lume, se pregateste pentru un tratament care e ultima lui sansa de a ramane in viata.

   

Juan Pedro e un mexican de 34 de ani din statul Aguacalientes care a ajuns la incredibila greutate de o jumatate de tona si e imobilizat la pat din aceasta cauza. El s-a luptat intreaga viata cu obezitatea, dar situatia a devenit critica la 17 ani, dupa un accident.
„Cand aveam sase ani cantaream deja 60 de kilograme”, a marturisit el. „Am continuat sa ma ingras, la 17 ani aveam 230 de kilograme”.

Din pacate, aceasta nu e prima vizita a lui Juan la o clinica de slabit. Alte doua tentative s-au soldat cu esecuri iar doctorii i-au spus ca nu va mai exista o a patra tentativa, pentru ca, daca de aceasta data nu slabeste, va muri din cauza diabetului si a insuficientei organelor interne.

Tratamentul sau presupune o dieta drastica, urmata, dupa sase luni, de o interventie chirurgicala.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Mexicul e liderul mondial al obezitatii, cu 35% dintre adolescenti fiind supraponderali sau obezi.