L-a cunoscut pe un site de matrimoniale si, la scurt timp, s-a casatorit cu el, desi ea avea 24 de ani, el 68: “Da, e bogat, dar eu chiar il iubesc!”. Dupa 3 ani, in timp ce se uita pe niste poze, a facut o descoperire! Cine era omul pe care l-a luat de sot

Totul a inceput dupa ce femeia din imagine, in varsta de doar 24 de ani, a decis sa se casatoreasca cu acest batran, pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale.

   

Desi, asa cum va ganditi si voi, barbatul este foarte bogat, fata sustine ca nu are niciun interes si ca il iubeste pentru intelepciunea, bunatatea si personalitatea lui.

Dupa marea casatorie relatia a decurs normal pana intr-o zi cand, in timp ce rasfoia un album foto de-al sotului ei, aceasta a descoperit socata o poza cu tatal ei.

Ulterior, dupa o scurta discutie cu batranul, a realizat un lucru socant: se casatorise chiar cu bunicul ei. La inceput a fost afectata de acest lucru, insa ulterior s-a linistit si a decis sa continue relatia, chiar daca acest lucru nu este normal.

Voi ce parere aveti despre ceea ce au facut cei doi?