Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID! Cum a decurs procesul

Președintele Români, Klaus Iohannis, s-a vaccinat împotriva coronavirusului vineri, 15 ianuarie. Șeful statului este prima persoană care s-a vaccinat în a doua etapă a campaniei de vaccinare.

   

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID
Klaus Iohannis s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, vineri, 15 ianuarie. Tot astăzi este și prima zi din a doua campanie de vaccinare anti-covid. Președintele României a dat startul vaccinării.

Înainte de a se vaccina, medicul care i-a administrat vaccinul i-a oferit câteva explicații, i-a desigilat acul în față pentru ca totul să fie steril și sigur, iar apoi l-a pregătit pentru a i se administra serul salvator. Klaus Iohannis va trebui să stea pentru o perioadă scurtă de timp în incina spitalului pentru a vedea dacă totul este în regulă și nu există reacții adverse.

Mai mult, în urmăoarele trei zile, președintele României, Klaus Iohannis, va fi monitorizat așa cum este protocolul, pentru a se asigura că nu sunt racții adverse și că vaccinul s-a administrat conform procedurii.

”Recomand tuturor vacinarea. Vacinarea ne va scoate pe toți din pandemie. Vaccinul este sigur și eficient. Este o procedură simplă, nu doare. Acest vaccin e sigur și eficient”, a declarat Klaus Iohannis la ieșirea din Spitalul Militar.

Președintele României este într-o condiție fizică foarte bună
În timp ce i-a fost administrat vaccinul, președintele Klaus Iohannis a fost doar într-un tricou negru care i-a lăsat brațele la vedere. Se pare că președintele României este într-o stare fizică foarte bună la vârsta de 61 de ani.

Și nici nu este de mirare, pentru că șeful statului din România este o persoană activă,iubește sportul și nu prierde nicio ocazie de a face mișcare. De curând, acesta a fost văzut pe pârtia de schi din Sinaia, bucurându-se de sezonul de iarnă de la munte.


Și nici nu este de mirare, pentru că șeful statului din România este o persoană activă,iubește sportul și nu prierde nicio ocazie de a face mișcare. De curând, acesta a fost văzut pe pârtia de schi din Sinaia, bucurându-se de sezonul de iarnă de la munte.

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID! Președintele României a fost prima persoană care s-a vaccinat în direct din a doua campanie de vaccinare anti-Covid. Marţi, şeful statului a anunţat că se va vaccina anti-COVID, public, pentru a marca începutul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

”Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.