Jean de la Craiova dă tare în păcănele, cu gândul la lovele!

Jean de la Craiova se relaxează la păcănele! Despre pasiunea lui pentru jocurile de noroc s-a tot scris în presă, în anii trecuți, artistul pierzând la un moment dat sume importante de bani. Desigur, de multe ori a și câștigat “lovele”.

   

Jean de la Craiova pasionat de jocurile de noroc?
Acum însă, de când nu mai are concerte, el fiind unul dintre cei mai bine plătiți artiști, și apreciat, veniturile sale au scăzut considerabil. Mare parte din bani, cântărețul îi câștiga din concerte și evenimente private pe care le avea aproape zilnic până să vină pandemia. El cânta atât în țară, cât și în străinătate. Acum nu stă departe de muzică, pentru că își petrece timp în studio, ci doar departe de scenă și de fani, locul în care el se simțea cel mai bine.


Și cum veniturile sale au scăzut considerabil, Jean de la Craiova speră, probabil, să câștige pe altă parte, mai exact, la jocurile de noroc, mai ales că e o pasiune veche care-l relaxează. Artistul a fost surprins recent la un cazino din Capitală unde juca la păcănele. Nu știm dacă a câștigat sau a pierdut, însă cert este că s-a relaxat.

Câți bani a pierdut la păcănele Jean de la Craiova în 3 minute?
În octombrie 2019, paparazzii Cancan.ro l-au surprins pe artist într-un cazino din zona Vitan a Capitalei. Artistul ar fi pierdut atunci, la jocurile de noroc, în doar 3 minute, în jur de 6000 de lei. În speranța că își va recupera pierderea, Jean i-a cerut unei angajate să-i schimbe o importantă sumă de bani, iar după aceasta s-a apucat din nou de ”butonat”, hotărât să dea marea lovitură la păcănele. Din câte se pare, Jean a avut parte de un ghinion teribil și totul s-a încheiat cu un mare ”minus” în buzunar.