Jandarmerița Ștefania, fotografiată ieri de un călător în autobuz, într-o rochiță foarte scurtă. Ce s-a văzut pe picioarele ei

Jandarmerița Ștefania a intrat în prim planul presei după ce a fost bătută de huligani la protestele din Piața Victoriei. Fata de 23 de ani a fost dusă la spital și ținută sub stricta supraveghere medicală. Din cauza problemelor și a scandalului mediatic, după externarea din spital, Ștefania a plecat din București și a decis să se retragă o vreme la casa părintească. Tânăra a fost recunoscută și fotografiată recent, într-un autobuz.

   

Imaginile cu jandarmerița Ștefania au fost făcute publice pe rețelele de socializare. Tânăra de 23 de ani a fost pozată în timp ce stătea pe scaun, într-o rochie scurtă. Internauții care au văzut imaginile au observat că femeia nu avea vânătăi și urme de violență. Cei mai răutăcioși au spus în comentarii că Ștefania are celulită pe picioare, dar nicio altă urmă.


„Nicio vânătaie, nimic!”, „Câtă celulită”, „Da, chiar! De ce are celulită? Ăștia nu fac mișcare? Ar trebui să fie numai fibră”, „Fără uniformă nu o recunoaște nimeni!”, „Sărăcuța de ea. E nevinovată fata!”, „Stă pe scaunul pentru invalizi tanti, educată fata!”, „Să mai spuneți că spitalele din România nu fac minuni”, au comentat internauții la pozele cu jandarmerița Ștefania.