Îsi injecta muschii cu ulei sa arate ca Hulk, un viciu care îi punea în pericol viata. A renuntat însa la obsesie de dragul familiei

Romario Dos Santos Alves, un culturist extremist din Brazilia, în vârsta de 26 de ani, si-a riscat viata si a fost la un pas de a-i fi amputate bratele dupa ce timp de noua luni si-a injectat o substanta în muschi, compusa din ulei si alcool, de care devenise dependent, în dorinta de a arata ca Hulk.

   

Însa, acesta a decis sa renunte la dependenta care îl ucidea lent, dupa ce nevasta lui, Marisangela Marinho, a aflat ca e însarcinata si l-a amenintat ca îl paraseste daca nu renunta.


Brazilianul povesteşte că muşchii săi giganţi ajunseseră să îngrozească copiii din oraşul său natal Caldas Novas care strigau mereu în urma lui bestie’ sau monstrule’. În plus, medicii i-au spus că din cauza pietrificării’ musculaturii, s-ar putea ajunge chiar la amputarea braţelor.

Partea proastă e că această substanţă creează dependenţă. O dată ce ai recurs la ea, nu te vei mai putea opri. Vreau că oamenii să realizeze pericolul. Puteam să mor dintr-o prostie, puteam să mor doar pentru că îmi doream muşchi mai mari. Pur şi simplu nu merită’, declară Romario Dos Santos, care ajunsese să se injecteze folosind ace pentru tauri, pentru că cele normale nu-i mai pătrundeau în brațe.

„Când am aflat că soția mea e însărcinată cu primul nostru copil , a fost momentul în care m-am decis să mă opresc. Îmi afecta mintea, eram prea obsedat. Am suferit de depresia patru luni’, a spus acesta. Romario spune însă că este extrem de fericit acum că a ales familia, în locul obsesiei lui de a devenit ca personajul de benzi desenate, Hulk. „Căsnicia mea și soția mea sunt mai importante decât vanitatea. Îmi iubesc viața de familie cu soția și cu fiul meu. Îi multumesc lui Dumnezeu că i-a adus în viața mea și m-au făcut să-mi dau seama că viața nu este doar despre mușchi’, a spus bărbatul.