Irina Rimes se iubește cu un bărbat celebru. Este din Franța și s-a mutat acolo pentru el

Irina Rimes a luat o decizie radicală, după ce s-a îndrăgostit. Artista a decis să se mute în Franța, alături de noul său iubit. Iată cine este acesta, de fapt!

   

Irina Rimes iubește din nou. Artista s-a mutat cu noul iubit francez
Irina Rimes a luat o decizie radicală, după ce s-a îndrăgostit. Artista a decis să se mute din România, în Franța pentru o perioadă nelimitată de timp. Deocamdată, nu se știe dacă aceasta se va întoarce înapoi în Republica Moldova, țara ei natală, sau în România, unde a petrecut mai mulți ani.

Artista și-a urmat noul iubit, cu care acum locuiește în aceeași casă. Cei doi au închiriat un apartament în Franța, unde își petrec tot timpul împreună. Irina Rimes nu se ferește nici să își arate iubitul pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe stories și imagini cu acesta.

”Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a spus Irina Rimes într-unul din video-urile sale de pe rețelele de socializare.

Cine este iubitul Irinei Rimes. Este un francez atragător
Numele lui este David Goldcher și este la rândul lui, muzician. El face parte dintr-o trupă de băieți, numită „We are gold”. Cei doi nu împart numai aceeași casă, ci și același studio de înregistrări, căci Irina Rimes nu a renunțat la muzică. Se ocupă în continuare de pasiunea sa, care s-a transformat, de fapt, într-un job.

Artista și iubitul ei au căutat mult casa ideală pentru ei, și, într-un final au reușit să o găsească.

„După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată aşa! Are o grădină foarte drăguţă”, a spus vedeta.

De fapt, vedeta este foarte fericită cu decizia luată și abia așteaptă să își amenajeze casa pe gustul ei, așa cum face mereu.

„De fiecare dată când mă mut, pentru mine e un mega entuziasm să amenajez, așa că în următoarele instastories o să va țin la curent unde pun patul, unde pun dulapul, bucătăria”, a mai dezvăluit artista pe rețelele de socializare.