Irina Loghin se îmbracă, la 79 de ani, ca o adolescentă! Poartă blugi rupți și tricouri

Irina Loghin poartă haine de adolescentă. Interpreta de muzică populară refuză să accepte canoanele vestimentare impuse de vârsta sa și dovedește că, deși are 79 de ani, îi stă foarte bine îmbrăcată în blugi și tricou. Irinuca, fiica de 40 de ani a cântăreței, și Fuego, cu care Irina Loghin colaborează pe plan muzical, cred că stilul ei vestimentar e destul de îndrăzneț, dar ”o prinde”.

   


Când nu poartă, sobru și protocolar, costumul popular tradițional, reputata artistă ce ne încântă de șase decenii se îmbracă șic. La petrecerea aniversară a prietenei sale Maria Dragomiroiu, Irina Loghin a lăsat asistența cu gura căscată: a apărut în blugi rupți, sandale fără toc și un tricou cu imprimeu, o ținută ce părea achiziționată din magazinele dedicate tinerelor.


Că și-a luat stilist sau nu, combinația s-a dovedit de impact. Lumea a admirat-o, pentru că interpreta nu a arătat deloc nelalocul ei în acele haine, ci a dat impresia celei mai cool bunicuțe cu putință.

Irina Loghin uimește cu stilul său vestimentar
Desigur, vedeta își permite acest stil vestimentar și pentru că are grijă de siluetă și arată excepțional, deși anul viitor, în februarie, va împlini 80 de ani.

Sfindând trecerea timpului și refuzând să îmbătrânească, Irina Loghin face zilnic o cursă în jurul celui mai mare parc al Bucureștiului, Herăstrău, și merge aproximativ șapte kilometri de la domiciliu, însoțită de câinele său.

În plus, este la curent cu toate noutățile din domeniul înfrumusețării și îngrijirii și are mare grijă ce mănâncă.

Chiar și pasiunea pentru cumpărături o ajută să-și mențină silueta, fiindcă parcurge kilometri buni prin magazine. Chiar și când se află în turnee, mai ales peste Ocean, în Statele Unite ale Americii, Irina Loghin face adevărate maratoane de shopping.