Irina Loghin are un ritual ciudat cand vine vorba de intretinerea frumusetii si sanatatii! Gestul facut de solista de muzica populara pe strada i-a socat pe trecatori

Irina Loghin are un ritual ciudat cand vine vorba de intretinerea frumusetii si sanatatii!

   

Este cunoscut faptul ca solista de muzica populara face orice pentru a se mentine tanara, desi are 79 de ani. Artista este admirata atat pentru vocea sa, cat si pentru frumusetea care nu a disparut odata cu tineretea.

Cantareata de muzica populara tine de cateva trucuri mai ‘speciale’, traditionale am putea sa le spunem. Tratamentul minune impotriva gusei, pe care Irina Loghin l-a aratat pe contul ei de Youtube a creat un val de reactii. Solista a fost ironizata pentru rafala de palme pe care si-o aplica pe obraji de fiecare data cand are ocazia.

Dar asta nu e singura metoda pe care o foloseste Irina Loghin pentru a se simti mult mai bine. Si se pare ca da roade, caci artista arata de milioane la varsta ei.

De data aceasta, insa, solista de muzica populara a cam intrecut ‘masura’. Recent, paparazzii Ciao.ro au surprins-o pe Irina Loghin pe strada, in timp ce vorbea cu o prietena. Nimic neobisnuit pana aici. Insa, la un moment dat, artista s-a apropiat de un copac de pe marginea strazii si l-a ‘imbratisat’.