Irina Columbeanu, operata! Ce se intampla acum cu fetita Monicai Gabor

Aflata in vacanta in SUA, acolo unde locuieste mama ei, Irina Columbeanu a fost supusa unei interventii chirugicale la ochi. Micuta suferea de cateva luni de o afectiune oculara, numita salazion, Si cum tratamentul nu a dat rezultatele dorite, singura solutie recomandata de medici a fost interventia chirugicala.

   

In urma cu trei saptamani, Irina a fost operata la ochi intr-o clinica din SUA, asta dupa ce Monica Gabor a facut publica afectiunea de care suferea fetita ei, printr-o postare pe o pagina de socializare. “Buna dragii nostri, in legătura cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetita noastra a fost diagnosticata cu salazion.

Din octombrie 2017 atat eu, cat si tatal ei am tot incercat sa ii gasim un tratament care sa o vindece de aceasta afectiune. Din pacate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetita noastra de 11 ani are acum nevoie de operatie. Acum incercam din rasputeri sa gasim un chirurg din Statele Unite sau Romania care sa ii indeparteze chisturile. Dorim sa va spunem si voua prin ce trecem si sa va rugam din suflet, daca aveti informatii despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetita noastra de salazion scrieţi-ne fie la comentarii fie dati-ne mesaje in privat. Va multumim ca va pasa! Va rog distribuiti!” este mesajul Monicai.

Irina Colmbeanu a fost operata la ochi! A purtat o vreme ochelari
Irina Columbeanu s-a refacut repede dupa operatie, iar in urma cu putin timp a putut sa renunte si la ochelarii de protectie pe care a fost nevoita sa-i poarte cateva saptamani. Mai mult, Irina a postat pe paginile de socializare mai multe imagini cu ea in care se vede clar ca acum nu mai are probleme si pleoapa i s-a refacut.