Irina a fost măritată 10 ani și în tot acest timp nu a fost satisfăcuta intim de către soț. Din acest motiv obișnuia să facă lucruri rușinoase pe ascuns de sot, de una singură…

De când lumea si pământul, amorul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări.

Dragă Adela,

Mă numesc Irina și am 31 de ani. Am fost căsătorită timp de 10 ani cu un bărbat mai mare cu șase ani ca mine. La începutul căsătoriei cu fostul meu soț, viața sexuală era foarte bună, dar, în ultimii doi ani, parcă nu mă mai simțeam satisfăcută îndeajuns de mult față de primii ani ai căsniciei, chiar dacă făceam dragoste destul de des. Din cauza insatisfacției, decât să îl înșel, am preferat să mă masturbez și o făceam des, fără ca el să știe.

În fine, anul trecut, din cauza mai multor neînțelegeri, am decis de comun acord să ne despărțim și fiecare a luat-o pe drumul lui. De vreo 3 luni, sunt într-o relație cu un bărbat mai mic cu 4 ani ca mine. La început, m-am simțit un pic aiurea că el este mai mic, dar am trecut peste acest lucru. De 2 luni am început să avem și relații intime. De curand, am fost plecați amândoi la munte și pot spune că a fost minunat. La pat, este nemapomenit de bun, de altfel și eu am fost foarte darnică cu el. În aceasta vacanță, m-am simțit ca prima ora când am făcut sex, chiar dacă nu e prima oara cu el.

Parcă a fost altceva de data asta, a fost super. Problema mea este că, chiar dacă el mă satisface și ne înțelegem foarte bine în toate privințele, eu înca mai am momente în care simt nevoia să mă masturbez și nu ezit să o fac. Ce să fac în cazul asta? E bine să continui?

Pagini: 1 2