Irena Boclincă de la iUmor – declarații șocante despre căsnicia ei. Cine a șantajat-o pe sosia Vioricăi Dăncilă

Irena Boclincă de la iUmor a făcut declarații neașteptate despre căsnicia eșuată, gelozie și șantaj emoțional. Câștigătoarea iUmor – sezonul 6, cea care o imita pe Viorica Dăncilă a vorbit recent despre viața ei de dincolo de scenă. Irena Boclincă a abordat subiecte extrem de sensibile din viața ei.

   

Irena Boclincă de la iUmor a divorțat după 2 ani de căsnicie
Puțini știu cine este Irena Boclincă și ce drame ascunde sub chipul mereu vesel. Actrița care a câștigat sezonul 6 de iUmor și a donat premiul unui tânăr aflat în scaunul cu rotile, a vorbit recent despre chestiuni sensibile din viața ei.

Sosia fostului premier al României, Viorica Dăncilă, a declarat în emisiune lui Dorin Galben că a divorțat după doi ani de căsnicie și 4 ani de relație. După separarea de soțul ei a aflat că acestuia îi plăceau și bărbații, iar asta a șocat-o cu adevărat.

„Eu mai mult eram cu munca decât cu casa și cu relația. Am avut o relație de 4 ani dintre care doi de căsnicie. Eu eram și femeie și bărbat în cuplu. Îmi place să fiu femeie în cuplu, iar bărbatul să-și știe rolul lui. El nu era activ în ceea ce privea casa noastră. Am aflat ulterior că e un pic diferit…îi plăceau și bărbații”, a spus Irena Boclincă.

Din nefericire pentru câștigătoarea iUmor, a avut probleme și în următoarea ei relație. Irena Boclincă a fost șantajată emoțional de către partenerul ei de viață. Cei doi au avut o relație de un an și jumătate. Actrița spune că bărbatul era extrem de gelos și nu a mai putut să accepte.

„Foarte greu ne-am despărțit. El nu accepta. Avea multe frustrări din copilărie. Eu am avut un eveniment pe lângă Sighișoara și când m-am întors am avut o revelație. Se adunaseră multe lucruri. Era manipulare emoțională. Îmi spune că dacă îl părăsesc, o să scrie o scrisoare cum că eu sunt vinovată și o să se sinucidă”, a declarat sosia Vioricăi Dăncilă.

Cariera Irenei Boclincă este în plină ascensiune. Actrița a filmat o ediție specială de Paști pentru iUmor, și a început un proiect pe Antena Stars unde va juca un rol interesant. Actrița le promite fanilor că va fi văzută mai des la televizor.


„Am filmat o ediție specială de Paști pentru iUmor, unde am fost invitată. Încep un nou proiect pe Antena Stars, unde oamenii o să mă vadă în fiecare duminică. E o emisiune de divertisment, cu artiști, unde eu o să am un personaj – doamna Tița. O să ne vedem mai des pe sticlă, decât în realitate”, a mai spus câștigătoarea iUmor.