Ipostază jenantă cu ”Regina Tik-Tok-ului”: ”Se spune pardon”

”Regina Tik-Tok-ului” s-a făcut, din nou, de râs pe Tik-Tok. Alexandra Bodi a făcut un gest care i-a uimit, dar și făcut să râdă pe utilizatorii aplicației. ”Se spune pardon” i-au spus mulți dintre ei.

   

Ipostază jenantă cu ”Regina Tik-Tok-ului”: ”Se spune pardon”
Alexandra Bodi s-a făcut de râs pe Tik-Tok, în timp ce transmitea un mesaj oamenilor care o apreciază. Cea căreia i se mai spune ”Regina Tik-Tok-ului” a avertizat că sunt persoane care și-au făcut cont fals cu numele ei și al soțului său, pentru a-i înjura pe internauți. Doar că, în timp ce vorbe, Alexandra Bodi a scos un sunet neplăcut pentru mulți dintre noi. Mai exact, a râgâit zgomotos, informează Cancan.

„Auziți aici la mine, oameni buni (râgâie), acum am văzut că este cont fake, cel de pe care vă înjură! Și voi credeți că noi… uitați-vă bine la conturi, dragii mei! Nu noi vă înjurăm, alții care fac conturi cu numele nostru, să ne facă nouă rău! Nu noi înjurăm, acum am văzut contul fake care vă înjură pe voi. Ce se întâmplă aici? Uitați-vă bine, nu suntem noi” a spus Alexandra Bodi, extrem de revoltată pe situație.

Internauții n-au putut să se abțină și au criticat-o aspru pe Alexandra Bodi. Unul dintre ei a catalogat gestul său ca fiind unul ”de tot râsul”.

„Se spune pardon / Mi s-a părut doar mie sau a râgâit? / Doamne ferește, femeie… / De tot râsul! N-ai văzut și tu că râgâi ca un porc?” au fost câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții, după ce Alexandra Bodi s-a făcut de râs.

Alexandra Bodi, descânt pentru hateri
Într-unul din clipurile sale, femeia părea că face vrăji. De altfel, chiar a recunoscut acest lucru. A precizat că are un ritual special pentru persoanele care o detestă și îi comentează urât.

”Bună seara, dragii mei. Uite, vreau să descânt pentru hateri, ca să nu mai înjure, să nu mai vorbească ce nu trebuie, dragii mei. Uitați, asta este pentru hateri, dragii mei. Să se învețe minte să nu mai înjure. Vedeți, dragii mei? Asta este pentru voi, ca să nu mai înjurați, dragii mei! Uitați! Să învățați minte ca să nu mai înjurați, haterilor! Vedeți? Ăsta este numele vostru, dragii mei! Sănătate și care înjură, să-l pedepsească Doamne, Doamne! Asta e pentru pentru voi, dragii mei! Eu sunt și vrăjitoare, țineți minte! Dacă nu sunteți cuminți o să pățiți de la Alexandra micuța”, le-a spus Alexandra Bodi urmăritorilor săi de pe TikTok.


Alexandra Bodi și Ionuț Bodi, soțul ei, s-au făcut remarcați pe Tik-Tok prin mai multe filmulețe în care dansează și imită anumite melodii. Au adunat mii de urmăritori care le-au adus faima, încât au ajuns difuzați și la TV, în cadrul emisiunii Acces Direct. La un moment dat, cei doi soți s-au despărțit, dar s-au împăcat în cele din urmă. De vină pentru despărțire, ar fi fost tot haterii, spunea Alexandra Bodi.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, povestise Alexandra Bodi.