Ioan Sporea, un adevărat exemplu pentru noi toți! Bărbatul a ieșit să deszăpezească trotuarul în scaun rulant

Ioan Sporea, un adevărat exemplu pentru noi toți! În ultimele zile a nins foatre mult în județul Brașov, iar zăpada le-a cam dat bătăi de cap localnicilor. Stratul de zăpadă a ajuns la mai bine de 20 centimetri în anumite locuri, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe oameni să iasă afară pentru a-și face treburie casnice. Același lucru se întâmplă și în cazul lui Ioan Sporea, care a rămas fără membrele inferioare, dar cu toate astea a ieșit afară pentru a deszăpezi trotuarul.

   

Ioan Sporea, un adevărat exemplu pentru noi toți! Bărbatul a ieșit să deszăpezească trotuarul în scaun rulant
Ninsorile din ultimele zile au acoperit străzile din județul Brașov, locuitorii fiind nevoiți să iasă din case pentru a-și face treburile gospodărrești. Cu toate că unii dintre ei preferă să rămână în case până se va topi zăpadă, câțiva dintre ei au preferat să deszăpezească trotuarele chiar dacă au probleme de sănătate. În această situație se află și Ioan Sporea, un bărbat cu dizabilități locomotorii, care a ieșit dimineață, în scaunul rulant, cu lopata în mână pentru a deszăpezi trotuarul. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani susține că faptul că trebuie să stea mereu în scaunul cu rotile nu îl împiedică să aibă grijă de gospodărie. Ioan Sporea, un adevărat exemplu pentru noi toți!

Când avea doar 14 ani, Ioan a avut un accident de tren în urma căruia picioarele i-au fost amputate. Conform serviciului social al Primăriei Prejmer, bărbatul este la a doua căsnicie, din prima căsătorie având trei copii. În grija fostei soți au rămas doi iar al treilea este în grija sa. Așadar, Ioan are grijă de doi dintre cei patru copii pe care îi are, având și cu actuala soție un copil.