Învățătoare din Vâlcea, acuzată că a jucat la păcănele mii de euro luați de la părinți. Femeia ar fi fost datoare la cămătari

O învățătoare din Râmnicu Vâlcea, soție de preot, este acuzată că a jucat la păcănele banii pe care i-a luat de la părinți. Mai mult, femeia ar fi furat păpuși Barbie din magazine. Femeia era datoare inclusiv la cămătari.

   

Învățătoare din Vâlcea, acuzată că a jucat la păcănele mii de euro luați de la părinți. Femeia fura păpuși din magazine
O învățătoare din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat și pentru înșelăciune. Femeia în vârstă de 40 de ani este acuzată că fura păpuși Barbie din magazinele din oraș. În luna ianuarie, camerele de supraveghere ale unui magazin au surprins momentul în care cadrul didactic își băga în geantă o păpușă scumpă, iar apoi este surprinsă în timp ce merge la casă cu alte două păpuși mai ieftine, pe care le plătește.

Proprietarii magazinului au declarat că femeia nu ar fi la primul furt și că din anul 2018 ar fura păpuși din magazine. Paguba se ridică, până în acest moment, susțin ei, la circa 3.000 de lei. În 2019, proprietarii magazinului au depus plângere, dar ulterior au decis să se împace cu învățătoarea și să treacă cu vederea. Ulterior, au decis însă să nu o mai ierte când au văzut, cu o lună în urmă, că a furat din nou.


Timpul de Vâlcea dezvăluie că femeia, care este soție de preot, nu fura numai păpuși, ci și diverse alte produse, din orice magazin.

Mai mult, la adresa învățătoarei au apărut și alte acuzații. Cadrul didactic a fost acuzat de părinți că le-ar fi cerut bani, sub pretextul unui ajutor pentru diverse cazuri umanitare, dar că aceasta ar fi cheltuit banii, de fapt, la păcănele.

Învățătoarea a luat sume cuprinse între 300 și 1.000 de euro de la părinți
Învățătoarea ar fi cerut sume imense părinilor pentru cazurile umanitare. Însă, până acum, eu nu au vrut să depună plângeri scrise. Abia după dosarul penal pentru furt calificat au fost de acord să depună mărturie pentru înșelăciune.

Cadrul didactic ar fi împrumutat sume cuprinse între 300 și 1.000 de euro de la părinți, Timpul de Vâlcea precizând că se află în posesia a peste 600 de mesaje schimbate de cadrul didactic cu aceștia despre banii de care avea nevoie pentru cauze umanitare. Învățătoarea a fost suspendată și în acest moment este în curs o anchetă a inspectoratului școlar județean, care vrea să o excludă din învățământ.