Învățați cele 8 reguli de aur ca să nu mai țipați la copii!

Conform statisticilor, majoritatea părinților aplică modelul de educație preluat de la generațiile precedente. Tendințele inovative în domeniul educației sunt foarte lent aplicate și asta doar cu ajutorul unor psihologi și pedagogi remarcabili. Dacă copilul dvs. nu vă mai ascultă, se ceartă mereu, răspunde urât, este timpul să vă gândiți unde ați greșit și cum ați putea schimba situația.

   

Copii sunt florile vieții. Ele trebuie să crească și să înflorească în condiții prielnice, în special spirituale. Ceea ce oferim copiilor este depozitat în subconștient.

Iată câteva sugestii pentru o educație corectă, iar la bătrânețe, cu siguranță, veți avea un pahar cu apă!

Cum să educați corect un copil

1. Nu țipați la copil
Atunci când strigați la copil, el absoarbe ca un burete toată agresivitatea, iar în timp, cu siguranță, o va revărsa asupra cuiva.

Calmați-vă, inspirați profund și gândiți-vă la cauza acestui comportament. Pregătiți-vă psihologic pentru situații neplăcute, iar când va sosi momentul manifestați-vă nemulțumirea cu o voce calmă.

Nu puteți să vă abțineți? Da, este dificil. Un sfat: În primul rând, analizați ce provoacă starea de iritare și țipăt. Fiți mereu gata de situații de genul: muzică la maxim, nereușită școlară. Dintre voi doi, dvs. sunteți persoana matură!

Numărați până la 10. Dacă veți face acest truc simplu, vă fi rușine, apoi, să mai strigați la copil!

2. Nu cereți prea mult de la copil
Copilul dvs. va fi neapărat cel mai bun pentru dvs., chiar dacă nu este medaliat la competițiile de înot sau nu învață cel mai bine.

Nu credeți că urmașul dvs. trebuie să fie la fel cum erați la vârsta lui și nu puneți pe umerii lui toate dorințele și ambițiile dvs. nerealizate. Găsiți ce îi place mai mult și dezvoltați aceste abilități!

3. Creați o impresie bună
Copii sunt oglinda părinților, ei vor aprecia și vor repeta tot ce faceți. Uimiți-vă copii cu abilitățile dvs. deosebite, arătați-i cunoștințele dvs., puterea și caracterul. Astfel, veți avea o autoritate mai mare în fața lui și veți putea investi tot ce e mai bun.

Pagini: 1 2