INCIDENTE la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Protestatarii nu-i lasă pe invitați să intre în curtea Palatului Snagov

Drumul spre sala de nuntă a fiului lui Dragnea a fost blocat de câțiva protestatari care le-au adresat cuvinte grele celor de la PSD.

   

Câțiva protestatari au blocat cu mașina, vreme de câteva minute, accesul invitaților la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ei fiind împiedicați să ajungă la Palatul Snagov, acolo unde are loc evenimentul. Aproximativ zece manifestanți se află la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD, informează stiripesurse.ro.
„Ticăloșilor”, „Mafioților”, „Rușine”, ”Așteptați, un pic penalilor, ați venit la nuntă”, au strigat protestatarii, în vreme ce mașina pe care erau afișate mesaje anti-PSD le bloca accesul invitaților către Palatul Snagov. Vreme de câteva minute, invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea au fost opriți de mașina protestatarilor.

Aproximativ zece protestatari se află, la ora transmiterii știrii, la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD.

De asemenea, câțiva protestatari au întâmpinat invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar și cununia religioasă, după ce a fost schimbată biserica din cauza mitingului anunțat.

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul și să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreții, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci în interiorul Palatului Snagov.