Incep sa apara poze! Cum arată sânii unei paciente care susţine că a fost mutilată de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Ortopedie Medlife a arătat pe contul său de Instragram un filmuleţ în care prezintă cazul şocant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns să aibă probleme de sănătate după o operaţie la sâni.

Potrivit ziarului Libertatea, Radu Ionescu a arătat fotografii cu modul în care a fost mutilată o femeie care susţine că a fost operată de italian.

Esteticianul Radu Ionescu le-a explicat jurnaliştilor că femeia s-a prezentat la el la cabinet pentru a încerca să rezolve situaţia.

„Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are şi o complicaţie locală care se numeşte necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizaţia zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a declarat Ionescu, potrivit sursei citate.


De asemenea, el a explicat că femeia a fost nevoită să aştepte un an pentru ca zona să fie reconstruită şi că soluţia, în caz că nu se va putea repara nimic, va fi tatuarea porţiunii respective.

Timp de un an, un italian cu opt clase condamnat la închisoare cu suspendare în Italia după mai mulţi ani în care a minţit că este medic profitând că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog, a reuşit să opereze în mai multe clinici din Bucureşti, inclusiv la Spitalul Monza. După ce a fost condamnat, bărbatul a fugit din Italia, venind în România, sub o altă identitate, şi a primit aviz de la Ministerul Sănătăţii pentru a profesa ca chirurg plastician.