In ziua inmormantarii, tanara a fost condusa pe ultimul drum de iubitul ei si familie. In timpul slujbei, s-au auzit zgomote in sicriu. Ce se auzea

Exista povesti de viata care ne cutremura. Cazul Margarita Casas a facut mare valva in urma cu ceva timp in presa internationala si e una din acele istorisiri care pare ireala.

   

Povestea suna in felul urmator: Margarita Casas a murit la varsta de 17 ani. De fapt, a fost ucisa de cineva, insa politia nu a reusit sa afle cine este criminalul pana intr-o zi cand s-a intamplat ceva desprins din filmele de groaza.
In ziua inmormantarii sale, tanara a fost condusa pe ultimul drum de iubitul ei de 18 ani si familie. Nicolas Calderon si Margarita se iubeau mult, iar suferinta afisata de tanar era de nedescris.

La un moment dat, in timpul slujbei de inmormantare, s-au auzit zgomote in sicriul fetei. Aceasta a inceput sa tipe, socand toti participantii la inmormantare. Parintii nu stiau cum sa reactioneze, dar au tipat din toate puterile: „Este vie! Este vie!”.

Dupa ce si-au dat seama ce spunea tanara aparent moarta din sicriu, toti erau ingroziti: fata pomenea cu voce tare numele asasinului ei. Era numele unchiului ei, medicul satului din El Salvador care a constatat decesul. Nimeni nu intelegea de ce ii rosteste numele, insa dupa ce tanara s-a recuperat si a reusit sa vorbeasca a explicat politiei ca cel care a incercat sa o ucida era chiar unchiul ei, care a violat-o inainte sa o declare moarta.

Ultimul lucru pe care si-l amintea fata era ca a primit o lovitura puternica in cap, dupa care a cazut inconstienta la pamant. Politia a mers pe urmele criminalului din El Salvador si a descoperit ca este responsabil de moartea altor trei fete prin aceeasi metoda: abuz sexual urmat de o lovitura zdravana la cap.