În urmă cu 42 de ani, femeia din poză a născut un copil. Apoi a dispărut. Un detectiv a pornit pe urmele ei . Ce a descoperit acesta

O femeie a fost gasita teafara si nevatamata, dupa ce familia ei a dat-o disparuta in urma cu 42 de ani. Lula Ann Gillespie-Miller avea 28 de ani cand a dat nastere celui de-al treilea copil, in anul 1974. Apoi, a semnat actele pentru predarea micutilor in grija parintilor ei, si a plecat de acasa, din statul american Indiana, considerand ca este prea tanara sa fie mama.

   

Atunci, parintii ei au raportat-o la politie, insa fara rezultat. Pana in anul 2014, femeia parea ca a intrat in pamant, potrivit aol.com. Abia cand detectivul Scott Jarvis, de la Politia din Indiana, a preluat cazul, au inceput sa apara detalii despre existenta Lulei Ann. Acesta a gasit informatii despre femeie prin intermediul unui site web, destinat familiilor cu persoane disparute. Reprezentantii acestuia au contactat autoritatile, sustinand ca au intrat in contact cu familia femeii.

Prima pista pe care a avut-o detectivul Jarvis era legata de o femeie anonima decedata, ingropata intr-un mormant fara inscriptie, intr-un cimitir din Richmond. Locul ar fi putut avea legatura cu Lula Ann, pentru ca parintii ei sustineau ca singurul semn pe care l-au primit de la fiica lor de-a lungul anilor a fost o scrisoare trimisa din Richmond, in anul 1975, la doar un an dupa ce a plecat.

Totusi, dupa ce au fost realizate o serie de teste ADN, s-a stabilit ca femeia decedata nu era cea pe care o cautau. Abia apoi a gasit detectivul adevarata pista. Scott Jarvis a pornit pe urmele unei femei care avea anumite similaritati cu Lula Ann, traise in Tennessee in anii 1980, iar mai tarziu in Texas. Investigatia l-a adus intr-un mic oras din sudul Texasului. Detectivul a descoperit, luna aceasta, ca femeia disparuta traia acolo de la inceputul anilor 1990.

Lula Ann si-a recunoscut, atunci, identitatea. Intrucat femeia nu a comis o crima prin faptul ca a plecat de acasa, autoritatile au decis sa ii respecte dreptul la viata privata, nefacandu-i public adevaratul nume. Cu toate acestea, femeia a fost de acord sa le dea politistilor datele de contact, pentru a putea fi contactata, de Pasti, de fiica pe care a nascut-o in urma cu 42 de ani.