În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt iubiți. Cum arată astăzi Mel și Lucas din “Clona”

Au trecut peste 15 ani de când telenovela Clona făcea ravagii pe micile ecrane cu povestea de dragoste dintre Jade și Lucas, o iubire ce sfida barierele timpului și ale culturii și pe care cu greu o vom putea uita. Ei bine, iată că viața bate filmul și ceea ce s-a petrecut dincolo de camerele de filmat a devenit cu adevărat răsunător.

   

Cu siguranță ne-o amintim pe Mel, fiica lui Lucas, personajul principal interpretat memorabil (în dublu rol) de actorul Murilo Benicio. Mel era o adolescenta rebelă, ușor antipatică și egoistă, însă în realitate, Debora Falabella, actrița care a jucat-o, nu are nimic în comun cu personajul său.


Debora Falabella are astăzi 39 de ani, este mamă și are o relație întocmai cu… Murilo Benicio, 46 de ani, cel care în telenovelă îi era tată. Povestea lor de iubire nu a început nici pe departe pe platourile de filmare pentru Clona, ci a luat naștere mulți ani mai târziu, atunci când filmau împreună pentru telenovela Avenida Brasil.


Între timp, Debora s-a căsătorit cu un artist brazilian mai puțin cunoscut, Chuck Hipolitho, de care a divorțat în 2010, după 5 ani de mariaj și împreună cu care are o fetiță, Nina, în vârstă de 9 ani. La doi ani după despărțire presa internațională vuia și anunța o nouă poveste de iubire ce avea să marcheze showbizz-ul brazilian. Mel și Lucas, actorii Debora și Murilo, se iubeau și decideau să pornească împreună pe același drum.

Pag Anterioara1 din 2