În direct pe Facebook, cu puşca în mână! Un român a șocat întreaga țară: „Vă împuşc pe toţi care aţi dat declaraţii împotriva mea“

Constantin Vezeteu, un ieșean în vârstă de 69 de ani, a fost reținut după ce a făcut amenințări prin intermediul facebook. Acesta a încercat să-i intimideze pe cei care au dat decalații împotriva lui într-un dosar de tăieri ilegale de lemne.

   

Bărbatul era cercetat sub control judiciar într-un dosar de tăiere ilegală de arbori, el fiind condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare, în primă instanţă.
În urmă doar câteva zile bărbatul a realizat o filmare pe care a publicat-o pe Facebook şi în care a ameninţat cu moartea pe cei care au dat declaraţii împotriva sa. „Am armă, vă împuşc pe cei care aţi dat declaraţii împotriva mea”, a spus bărbatul în filmarea transmisă live pe Facebook.

„Din cercetările efectuate de poliţişti până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., bărbatul ar fi postat pe o reţea de socializare un material video, în care ar fi adresat mesaje ameninţătoare mai multor martori din cadrul unui dosar penal în care are calitatea de inculpat, faţă de acesta fiind dispusă şi măsura controlului judiciar”, au precizat poliţiştii ieşeni.