In copilarie a fost batjocorita de colegi pentru ca arata asa. Ce s-a intamplat acum cu tanara din imagine

La prima vedere Diandra Forrest arata ca un model obisnuit. Inalta, slaba si cu un aspect exotic, singura ei trasatura care ridica banuieli sunt buzele mari si extrem de pline. „Sigur e operata”, te-ai putea gandi. Ei bine, secretul din spatele look-ului ei diferit este de o cu totul alta natura.

   

Diandra Forrest este primul manechin femeie afro-american albinos. Buzele ei carnoase si parul blond cu textura ciudata nu sunt modificate cu ajutorul vreunei metode de infrumusetare iesite din comun, ci femeia este pur si simplu deosebita din punct de vedere genetic.
Nu exista multi afro-americani albinosi in lume, motiv pentru care Diandra Forrest a fost intotdeauna marginalizata de oamenii din jurul ei. Neintelegand cat este de speciala, ei o tachinau adesea din cauza aspectului fizic ciudat si neobisnuit.


Nascuta in Bronx, un loc plin de afro-americani obisnuiti si hispanici, Diandrei i s-a parut mereu extrem de greu sa se integreze. Lipsita de incredere si speriata de cei din jur, ea a crescut cu gandul ca va fi considerata mereu o paria. Lucrurile s-au schimbat insa atunci cand i s-a spus ca este asemenea unei perle rare pentru industria modellingului.

Extrem de supla, foarte inalta si un aspect de-a dreptul ciudat, Diandra a devenit rapid una dintre cele mai cautate modele din industrie, ea fiind adesea solicitata pentru a poza sau a prezenta pentru cei mai cunoscuti designeri din lume.

Daca in copilarie avea grave probleme cu increderea, acum ea spune ca a devenit model nu doar datorita aspectului bizar, ci pentru ca are masurile ideale si un chip frumos.