În ce ipostază a fost surprinsă Vulpița, după ce a anunțat că este însărcinată

A anunțat că este însărcinată, iar acum s-a afișat pentru prima oară după marea veste. Vulpița și-a surprins fanii cu… o filmare.

   

Îmbrăcată într-o rochie neagră, Vulpița a defilat pentru fani. Burtica de graviduță nu se poate observa încă, deoarece sarcina este încă la început, dar chiar și așa fanii au înroșit butonul de like. Semn că le-a fost dor de ”vedeta” de la Acces Direct.

Vulpița a defilat mai ceva ca pe podiumurile de modă! Cu privirea ațintită spre cameră, Veronica Stegaru părea degajată și fericită. Viața la țară pare să-i priască din nou!


Vulpița urmează să devină din nou mămică
Vulpița este însărcinată pentru a doua oară și urmează să devină mămică în luna aprilie a anului 2021. Veronica Stegaru a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la ecografie, după ce și-a anunțat sarcina în direct la ”Acces Direct”, emisiunea care de atfel i-a adus și faima.

„DA. Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje”, a fost mesajul transmis de Veronica Stegaru.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct.