Îmbrânceli pe holul Parlamentului. Dragnea și Tăriceanu, în fața protestatarilor „Ultimatum pentru PSD! Poporul are ultimul cuvânt”

Protest pe 20 iunie la Palatul Parlamentului, sub sloganul „Ultimatum pentru PSD! Poporul are ultimul cuvânt”. Câteva persoane au protestat, miercuri, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că miercuri ar putea fi începută procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

   

„ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD, luaţi aminte, dacă începeţi procedura de supendare a preşedintelui, nu o să mai aveţi unde să vă ascundeţi de poporul român! V-am auzit pe toţi că mergeţi până la capăt, de data asta poporul spune #pânălacapăt. Noi avem ultimul cuvânt! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI!”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Protest extrem de vocal pe holurile parlamentului, în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă. Mai multe persoane care scandau împotriva puterii s-au îmbrâncit cu personalul de pază al Parlamentului.

Printre acestea se află şi reprezentanţi USR. Protestatarii au venit cu bannere și strigă „Justiţie, nu corupţie!” și „Cuib de hoţi şi de mafioţi”.

Oamenii solicită demisia lui Liviu Dragnea și a Guvenului Dăncilă.

Agenţii de pază din Palatul Parlamentului vor să îi evacueze şi spun că ar fi fost invitaţi de parlamentarii USR.

Reacția USR vine după ce Guvernul a cerut stoparea procedurii de includere a Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO.

Viorica Dăncilă prezintă, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului stadiul pregătirilor pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România în primul semestru al anului 2019.