Imagini șocante! Fiul de șase ani al interlopului craiovean Vilifort bea și fumează la o petrecere: „Îl pregătesc pentru viață”. FOTO

Interlopul craiovean Vilifort a ieșit din nou în evidență, iar de data aceasta a reușit să își pună tot internetul în cap, pe bună dreptate. Vialis, fiul de șase ani al bărbatului, a fost filmat în timp ce fuma și consuma alcool și tutun la o petrecere.

   

Imaginile au făcut înconjurul social media şi, culmea, au fost postate chiar de tatăl minorului. Deși pare ireal, Vilifort s-a declarat mândru de acesta şi a explicat faptul că, lăsându-l să fumeze şi să consume de alcool, este un mod de a-l pregăti pentru viaţă, scrie BZI.

Nu este prima aventură de genul ăsta a lui Vialis
Băiețelul nu se află prima oară în atenția presei. De când a devenit tată, Vilifort nu ratează nici o ocazie să se laude cu băiatul său. Copilul a fost mereu îmbrăcat elegant, cu părul lung şi a fost filmat în ipostaze care mai de care şocante şi ilegale.

În urmă cu câteva luni, la începutul anului 2020, fiul interlopului a fost filma făcând o demonstraţie ” de forta” la volanului unui Mercedes. Acesta era lăsat să conducă, asta deşi legea este foarte clară cu privire la acest aspect. După ce imaginile au devenit virale şi au fost preluate de presă naţională, polițișii craioveni au anunţat că a fost deschis un dosar penal, dar fără rezultat.

Dar, ultimele imagini publicate în social media a stârnit un ecou fără precedent, mii de oameni declarând faptul că tatăl ar trebui să fie decăzut din drepturile părinteşti.

Video!