Imagini incredibile: Ce s-a întâmplat cu o asistentă la zece minute după vaccinarea anti-COVID (VIDEO)

Tiffany Dover, asistentă medicală la CHI Memorial Hospital din Chattanooga, SUA a leşinat în timp ce vorbea cu reporterii, la scurt timp după ce i-a fost administrat vaccinul Pfizer/BioNTech împotriva COVID-19.

   

”În timpul livestreamului nostru, una dintre asistente care stătea de vorbă cu noi despre vaccin a început să aibă semne de amețeală și a leșinat. Din fericire un doctor era acolo și a prins-o”, a relatat WTVC-TV News – Channel 9 News.

O asistentă din SUA a leșinat în faţa camerei de luat vederi
Potrivit CDC, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, episodul nu este ceva neobișnuit. Leșinul se poate produce după diferite tipuri de vaccinare și este declanșat adesea de durere și anxietate.

Totul s-a petrecut într-un spital din Tennessee, când asistenta-șefă, Tiffany Dover dădea declarații presei după ce a fost vaccinată împreună cu alte câteva cadre medicale într-un eveniment transmis LIVE de presă pentru a promova vaccinul în SUA.

Asistenta: „E normal pentur mine”
Asistenta, care primise vaccinul Pfizer cu aproximativ 17 minute înainte, a început să amețească, și-a cerut scuze și a leșinat, fiind prinsă de medicii care stăteau în apropierea ei.

M-a lovit de-odată, puteam să simt cum vine. M-am simțit puțin dezorientată, dar sunt bine acum și durerea de pe braț nu mai este. E normal pentru mine”, a declarat asistenta Dover.

Mai mulți medici au explicat pentru News Channel că leșinul nu are legătură cu vaccinul Pfizer. CDC spune că leșinul este o reacție normală după vaccinare sau alte proceduri medicale, cauzele fiind multiple însă se întâmplă mai ales la persoanele cu anxietate sau sensibile la durere.

„Este o reacție care poate apărea frecvent în cazul oricărui vaccin sau injecție”, a declarat medicul Jesse Tucker, directorul medical al CHI Memorial, spitalul unde s-a petrecut totul. Și Tucker s-a vaccinat anti Covid.