Imagini în premieră cu vacanța Irinucăi în America, alături de Monica Gabor. Unde s-au distrat

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, este într-o binemeritată vacanță alături de mama ei în America.

   

Mica vedetă a Internetului (are un vlog urmărit de o mulțime de oameni pe Youtube) s-a dat cu roller coaster-ul la Universal Studios Hollywood.
Au fost să viziteze mai multe locuri din America, Monica arătându-i fiicei sale viața din America, iar micuța a părut mai mult decât încântată din moment ce și-a dorit din toată inima să le împărtășească prietenilor de pe Youtube imaginile cu aventurile ei.

Aflată în America, Irinuca a făcut un gest impresionant. A donat bani din economiile sale pentru o cauză nobilă, conform Monicăi Gabor.

„Bună dimineața!??? Irina a donat din proprie inițiativă toate economiile ei pentru niște familii care nu își pot permite să mănânce nici măcar un mic dejun.

I love our daughter, she’s becoming a better person day by day, which we all should try. It can only bring joy to all of us.

Blessings for all of you! (n.r.: O iubesc pe fiica noastră, ea devine o persoană mai bună în fiecare zi, ceea ce noi toți ar trebui să încercăm. Acest lucru va aduce doar bucurie tuturor. Binecuvântări pentru toți!)” este mesajul postat de Monica Gabor pe pagina ei de Facebook.


„Interesanta educatie a oamenilor bogati material. Prin legea reciprocitatii se spune ca atunci cand oferi bani, primesti in schimb de la univers mult mai multi, ii inmultesti!

Cred ca toti copiii, daca ar avea o situatie materiala buna, ar oferi,fiindca ei au sufletul pur! Bravo, Irinuca!”.

„Irina e o fetita bine educata si cu mult bun simt. Felicitari frumoasa, Irina!”, “Binecuvantata sa fii toata viata cu bucurii divine”.

„Ce gest frumos de la un copil frumos! Felicitari pentru educația data!”, “Respect draga mea !???” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.

Irinuca are un vlog pe Youtube urmărit deja de 250.000 de persoane, iar numărul urmăritorilor este în continuă creștere.

Recent, fata lui Columbeanu a avut mici probleme la unul dintre ochi, dar nu au fost motive de panică.