Imagini emoționante filmate în România! Un câine a fost tras de un copil pe bicicletă

Un băiețel din comuna clujeancă Râșca a fost filmat în timp ce plimba cu sania, pe zăpadă, un câine. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

   

Un câine a fost tras de un copil pe bicicletă
Băiețelul a decis să își plimbe cățelul cu sania, pe zăpadă. Pentru a se asigura că animalul este în siguranță, băiatul a legat sania de bicicletă și astfel și-a plimbat câinele pe străzile din comună. Întreaga scenă a fost postată pe Facebook, în urmă cu câteva zile, iar de atunci băiețelul a strâns mii de aprecieri, dar și de distribuiri. Din imagini se poate observa cum, copilul așează mai întâi câinele pe sanie, iar acesta din urmă stă nemișcat, semn că este prima dată când se bcuură de o astfel de „excursie” pe străzile comunei împreună cu stăpânul său. Pe o zăpadă de doar câțiva centimentri, bicicleta derapează puțin, încât băiatului nu îi este foarte ușor să își mențină echilibrul în timp ce trage sania pe care se află câinele.

”Activități de iarnă la Râșca” este titlul unei postări pe Facebook care a strâns peste 4.000 de aprecieri și zeci de comenatrii, fiind distribuită de mai bine de 4.000 de ori.