Iata 16 modele deosebite de gratare pentru gradina. Numarul 8 ne-a dat pe spate

Cu doar putin efort in plus, dati-i cuptorului un aspect cu totul original. O baza formata din pietre de rau va personalizeaza locul unde puteti gati si depana povesti in acelasi timp. Suportul pentru lemne de foc este si el perfect integrat.

   

Un cuptor cu iz medieval in imaginea de mai jos, ridicat tot pe o baza din pietre si cu cateva sticle pe post de elemente decorative. Cuptorul in sine este construit din caramida acoperita cu lut.


Caramida si piatra pusa una langa alta intr-un design final cu iz rustic, dar inchegat din punct de vedere estetic. Un adaos de natura practica perfect pentru orice spatiu verde. In primul model, marginile din lemn au fost montate pentru a depozita ustensile specifice gatitului in aer liber, in timp ce dedesupt lemnele stau la adapost indiferent de vreme.


Un astfel de cuptor de gradina este o ocazie perfecta pentru a recicla caramizi recuperate din structuri mai vechi. In functie de spatiu si de nevoi, jucati-va cu forme simple sau indraznete si dati cuptorului un rol multifunctional, potrivit si unui gratar, dar si coacerii unei pizza si pregatirii altor mancaruri. Nu uitati sa va lasati amprenta prin mici dichisuri de design, precum banale accesorii din lemn. Lasam mai multe astfel de imagini sa vorbeasca de la sine.


Pagini: 1 2