I se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. La 74 de ani, transformată total din cauza operațiilor estetice

Goldie Hawn era, cândva, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Datorită aspectului fizic plăcut, i se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. Între timp, anii au trecut, iar bătrânețea începe să-și spună cuvântul pe chipul ei. Mai mult, a apelat și la operații estetice, care i-au înrăutățit fața, la cei 74 de ani.

   

I se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. La 74 de ani, transformată total din cauza operațiilor estetice
Goldie Hawn era una dintre cele mai aclamate actrițe de la Hollywood în anii ’70- ’80. Pelicule precum: ”Floarea de cactus”, ”There’s a Girl in My Soup„ ”Butterflies Are Free”, ”The Girl from Petrovka”, ”The Duchess and the Dirtwater Fox”, i-au adus celebritatea în lumea întreagă. Și nu doar talentul său actoricesc a consacrat-o, ci și frumusețea sa. I se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. Cu timpul, Goldie a apelat la operațiile estetice, care au făcut-o să arate de nerecunoscut la cei 74 de ani, informează revista Viva.


Goldie Hawn are o siluetă de invidiat la vârsta ei, dar chipul său nu mai este la fel de plăcut ca în anii tinereții. Presa internațională scrie că acest lucru este nu doar din cauza bătrâneții, ci și din cauza bisturiului, la care actrița ar fi apelat în repetate rânduri. Goldie Hawn nu a recunoscut niciodată că a apelat la operațiile estetice.

Unii dintre doctorii care au examinat ultimele apariții ale lui Goldie, Dr. Adam Hamawy , spune că Goldie Hawn și-ar fi făcut lifting facial și injectare cu fillere în obraji. Un alt medic estetician, Dr. Vartan Mardirossian este de părere că fosta ”fată cu zâmbet de aur” a apelat și la botox.


Goldie Hawn relație de mai bine de 35 de ani cu Kurt Russell
Goldie Hawn și Kurt Russell sunt de mai bine de 35 de ani împreună și cu toate acestea, nu s-au căsătorit niciodată. Au chiar și un copil împreună, pe nume Wyatt Russell, în vârstă de 33 de ani, de profesie actor.