I-au făcut cezariană dar burta îi creștea în continuare. și-au făcut cruce când au operat-o și au văzut ce avea în interior

Iulia Selina are frumoasa vârstă de 34 de ani și locuiește în Sank Petersburg, Rusia.

   

Ea a născut prin cezariană un băiețel, pe Dima, medicii au ales operația fiindcă băiatul era poziționat anormal și au dorit să se asigure că Dima va fi un băiețel sănătos și puternic, ceea ce s-a și întâmplat. Totuși, medicii nu au putut bănui că starea mamei se va înrăutății atât de rău.

După cezariană burta ei a început să se umfle atât de mult încât a devenit mai mare decât era atunci când era în cea de-a noua lună de sarcină. Iată ce povestește Iulia despre această experiență groaznică: „Fiecare mișcare îmi provoca dureri oribile. La început, am crezut că e o reacție normală la operație, apoi a devenit insuportabil. Țipam de durere.”

Din nefericire pentru ea medicii i-au spus că durerile ei sunt normale după o operație de cezariană. La 24 de zile de la naștere ea a fost internată într-un alt spital, iar la radiografie medicii au observat că ea avea un corp străin în abdomen. Ea a fost dusă de urgență în sala de operație, loc unde a rămas timp de 5 ore.

În tot acest timp medicii au scos 2,5 litri de puroi, după care au scos bizarul obiect străin. Se pare că femeia avea un cearșaf care rămăsese înăuntrul ei în urma operației, cearșaful era mare, și rămăsese uitat în abdomenul ei, întreg.


Iată ce a declarat tânăra: „Încerc să îi iert pe cei care mi-au făcut asta, dar apoi îmi aduc aminte ca familia mea era să mă piardă din cauza lor”.