I-a trimis mesaje tatălui său mort timp de patru ani. Într-o zi, a primit un răspuns: „Bună, draga mea”

O tânără în vârstă de 24 de ani îi trimitea zilnic tatălui ei decedat mesaje în care îi povestea tot ce face. Acesta era modul prin care fata a ales să își păstreze tatăl în amintire, însă nu s-a gândit nicio clipă ce s-a întâmplat cu numărul de telefon pe care îl avusese părintele ei. Într-o zi ea a primit un răspuns care a marcat-o pentru totdeauna.

   

I-a trimis mesaje tatălui său mort timp de patru ani. Într-o zi, a primit un răspuns: „Bună, draga mea”
Chastity Patterson trimitea zilnic mesaje pe numărul pe car eăl avusese tatăl ei. Femeia îi povestea despre eșecurile dar și despre bucuriile ei și astfel se îmbărbăta și putea să își ducă viața mai departe, cu gândul că de undeva tatăl ei o aude. Cu o zi înainte ca tatăl ei să împlinească 4 ani de când trecuse în neființă, Chastity i-a dat un mesaj emoționant și lung. ”Hei, tată, sunt eu. Mâine va fi o zi dură din nou! ”, scris fata printre altele.

Tânăra a rămas șocată când, la câteva minute după ce a trimis mesajul, a primit un răspuns cutremurător. ”Bună, draga mea, Eu nu sunt tatăl tău, dar am primit mesajele tale în acești patru ani. Mă numesc Brad și mi-am pierdut fiica într-un accident, în 2014, iar mesajele tale m-au ținut în viață. Îmi pare rău că ai pierdut pe cineva atât de drag, dar te-am ascultat în acești patru ani, dar te-am privit crescând și trecând prin multe.

Am vrut să-ți scriu în tot acest timp, dar nu am vrut să-ți frâng inima. Ești o femeie extraordinară și mi-aș fi dorit ca fiica mea să fie la fel ca tine, îți mulțumesc că m-ai ținut la curent, îmi amintești că există Dumnezeu și că nu a fost vina Lui că fiica mea nu mai e”.

Povestea fetei a devenit virală în toată lumea, după ce mesajele au fost postate pe rețelele de socializare