I-a cedat organismul! Cantaretul Dani Mocanu, de urgenta, la spital! A ajuns la REANIMARE

Celebrul Dani Mocanu a avut parte, zilele trecute, de o incercare grea din partea vietii. Mai exact, el a ajuns, de urgenta, la spital si a fost dus la reanimare.

   

“Nu sunt bine deloc”, ne-a spus Dani Mocanu in mometul in care s-a aflat ca a ajuns la spital. Era deja scos de la reanimare, trecut in salonul de urgente, intr-o stare ceva mai buna, dar inca suferind.

Mai exact, se pare ca oboseala si stresul din ultima perioada si-au pus amprenta asupra sanatatii celebrului manelist, el fiind nevoit, marti seara, sa ceara ajutorul medicilor. Acestia, odata ajunsi in casa cantaretului l-au gasit prabusit pe patul din dormitor, motiv pentru care, imediat, au scos un electrocardiograf portabil pentru a vedea daca nu cumva a suferit un infarct. Din fericire, nu aceasta a fost problema de sanatate cu care se confrunta manelsitul asa ca s-a luat decizia sa il duca imediat la spital pentru a fi stabilizat si pentru a fi supus unor consultatii mai amanuntite, acestea relevand ca Dani Mocanu exte extrem de afectat de oboseala cronicizata si ca stresul si consumul nervos din ultima perioada i-au provocat grave dereglari in organism.


“I s-a recomadat repaos total, la pat, pentru o perioada. De asemenea, i s-a spus ca, dupa ce se va odihni, macar o perioada, nu ar mai trebui sa piarda noptile si ca ar fi recomandat sa manance regulat”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.