Horoscopul toamnei. Află ce noroc vei avea în următoarele 3 luni

   

Balanță:
Norocul ți-l faci singură!Profită de zilele frumoase de septembrie și prelungește vacanța. Dacă te simți obosită, dacă s-au adunat prea multe griji și responsabilități, la început de toamnă ar fi cazul să te relaxezi și să te ocupi de tine.

Mijlocul toamnei este perioada iubirii. Dacă eşti singură, rănile din dragoste se vor vindeca mai uşor, reuşeşti să cunoşti pe altcineva, chiar dacă nu veţi avea o relaţie ca în poveşti de la început.

Octombrie este o lună în care nu îţi asumi nicio obligaţie şi e bine să te bazezi doar pe tine! Vor apărea oportunități și la serviciu și este indicat să ai un program cât mai bine organizat pentru a colabora la mai multe proiecte.

Scorpion:
Îl ai pe Jupiter de partea ta!Sezonul rece nu este pe placul tău, dar anul acesta toamna îţi dă mai multă energie şi optimism să mergi mai departe.

În primul rând, vei reuşi să te impui într-o relaţie incertă care durează de câteva luni și să iei o decizie care îți aduce liniștea. După 6 septembrie, când Luna se împlineşte, capeţi mai multe veşti bune din punct de vedere financiar și te ocupi de planurile de familie.

Relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc. Este posibil să te împaci cu persoanele care te-au necăjit în trecut, dacă tu crezi că le mai poţi acorda o şansă. Din octombrie primești vizita specială a lui Jupiter care va aduce multe avantaje, și la serviciu, și în afaceri, și în dragoste.

Săgetător:
Se îmbunătățesc perspectivele profesionale! Toamna aceasta și luna septembrie au multe provocări pentru tine. Caută activităţi noi, uşoare și plăcute, deoarece relaţiile de familie vor fi mai tensionate şi ai nevoie de un refugiu.

Mai bine vizitează-te mai rar cu părinţii sau cu socrii. Este posibil să pierzi o sumă mai mare de bani, în septembrie, dar situația ta financiare se poate redresa din octombrie, când vei fi susținută de Jupiter. Tot în octombrie, vei găsi o altă cale de a obține ceea ce vrei în plan profesional.

Poate fi vorba de o colaborare care se va dezvolta treptat și care îți va aduce și banii de care ai nevoie. Dragostea rămâne în planul secund, dar persoana iubită va fi mereu lângă tine.

Capricorn:
Spor la treabă!Ești obișnuită să muncești mult, iar toamna aceasta te aşteaptă câteva proiecte importante, pentru care vei face sacrificii. Nu vei obţine nimic fără efort, deşi farmecul tău înăscut te ajută adesea să treci peste obstacole.

Vei lucra și în beneficiul tău și în beneficiul unor persoane dragi, fără să aştepţi mari recompense. Septembrie va fi luna cu cele mai multe evenimente, cu planuri de carieră, cu întâlniri neașteptate și situații imprevizibile în viața copiilor tăi.

Vei avea răgaz și pentru distracţie, mai mult în octombrie, iar, din noiembrie, vei avea mai mult timp liber și vei putea aduna mai mulți bani. Un eveniment deosebit te va face fericită.

Vărsător:
Menține relații bune cu toți!Începutul toamnei este o perioadă liniștită, în care te poți bucura de concediu, de câteva zile de relaxare sau de un eveniment deosebit în familie. În preajma echinocțiului de toamnă vei reuși să echilibrezi o situație mai neplăcută, care nu îți dădea pace.

Din octombrie, începe o perioadă mai aglomerată, în care îţi vei sacrifica timpul liber şi distracţiile.

Ai o şansă să mai găseşti o sursă de venituri, dar nu mai ai deloc timp pentru familie. Copiii sau părinţii se simt neglijaţi, îi vezi tot mai rar, iar situaţia nu se va îndrepta curând. Este posibil să nu poţi atinge niciunul din obiectivele pe care ți le-ai propus. Dar noiembrie este o lună cu experiențe noi și cu multe drumuri.

Pești:
Jupiter îți va purta noroc! Zilele frumoase de peste vară se prelungesc în septembrie. Toamna începe cu o perioadă mai liniștită, în care dragostea revine în prim plan. Nativii Pești pot profita să se întoarcă la o iubire veche sau să descopere un partener în care pot avea încredere.

Octombrie îţi pregăteşte o mică dezamăgire, dar trebuie să fii optimistă pentru că Jupiter va îndrepta lucrurile și te va ajuta să depășești obstacolele.

Nu lăsa nici un eşec să te îndepărteze de scopurile tale, mai ales dacă în toamna aceasta vrei să faci o schimbare importantă. Dacă ești interesată de un alt loc de muncă, fă un efort și caută neobosit în lunile octombrie și noiembrie să îți schimbi cariera.

Pagini: 1 2