Horoscop zilnic 9 octombrie 2018: O zodie are sanse mari sa se indragosteasca

Azi este o zi plina de provocari pentru nativii anumitor zodii.

   

Berbec
Astazi este important sa nu te risipesti in discutii marunte, avand posibilitatea de a sonda in profunzimile fiintei tale si a identifica acele nazuinte pe care pana acum nici nu ai sperat ca le poti transforma in realitate, schimbandu-ti in mod substantial existenta. Planurile care iti incoltesc acum in minte se pot dovedi salvatoare, insa mai ai de trecut de bariera scepticismului.

Taur
Bazeaza-te doar pe resursele tale, eventual asigura-ti un plan financiar de rezerva, fiind posibile neconcordante intre ceea ce speri si situatia reala. Partea buna este ca esti ferm convins de planurile tale de viitor si dispus sa-ti sustii cu tarie modul tau de a vedea lucrurile, fara a te lasa descurajat de circumstante. Poti avea parte de intalniri providentiale pentru evolutia carierei tale.

Gemeni
Astazi, ai sansa de a fi suficient de versatil si flexibil pentru a recunoaste oportunitatea unor studii aprofundate sau contactul cu anumite persoane de peste hotare, acestea dovedindu-se favorabile pe viitor. Totusi, este important sa ai asteptari realiste de la partenerii tai dar, in acelasi timp, sa accesezi toate resursele ce-ti sunt la dispozitie pentru a ajunge acolo unde doresti.

Rac
Astazi, ajutat de un rastimp in care te retragi si iesi putin din rutina cotidiana, poti accesa cu usurinta nivelurile profunde ale conceptiilor tale de viata precum si motivatiile care stau la baza relatiei cu partenerul de cuplu. Ti-ar fi benefic sa decelezi cat anume vrei sa te bucuri de partea frumoasa a vietii si cat esti dispus sa-ti asumi responsabilitati, indiferent de domeniu. Intuitia iti poate fi un ghid bun, mai ales ca esti receptiv si apt de a surprinde si cele mai mici nuante.

Leu
Astazi poti intrezari un potential parteneriat cu cineva din cercul tau social, cu totul original, insa deocamdata te vei rezuma la a accesa resursele pe care le ai la dispozitie si la demersuri din umbra, care in final sa reconfigureze mediul tau de lucru dupa dorintele personale. Subiectele intime, desi delicate, te pot aduce in situatia de a vedea ce e vis, ce e realitate si de ce anume te temi.

Fecioara
Sunt sanse de a purta o discutie de care sa depinda viitorul tau la locul de munca sau axata pe obtinerea unei pozitii superioare, insa nu te astepta la rezultate imediate. Acasa insa, in relatiile cu cei dragi, ti-ar fi de folos daca nu ai analiza cata atentie si afectiune oferi si cat primesti, ci mai degraba sa preiei initiativa pentru a modela tu aceste relatii, dupa dorintele personale.

Pag Anterioara1 din 2